Tidigare Pjäser


Case Manager:

En pjäs om tvång, kommunikation och respekt för brukaren. Det blir lite för mycket för Tina och hennes Case Manager när alla kommer på besök samma dag.


Återhämtning:

En pjäs om oss själva och vår återhämtning via Fontänhuset till Teater PsykBryt.


Soc:

En pjäs om hemlöshet och utsatthet där kontakten med de sociala myndigheterna inte går riktigt som det var tänkt.


Arbetsförnedringen:

En sk frivilligkurs på AF där syftet är något oklart. Vi får se Sveriges mes entusiastiska handläggare som försöker engagera och få deltagarna att känna gemenskap.


IPS:

En pjäs om IPS (Individual Placement Support) som metod för att få människor med psykisk ohälsa att komma tillbaka till arbetslivet. Sjukvården gör sitt bästa för att hjälpa till på sitt sätt. Avslutas med den smått klassiska IPS-sången.


I väntan på...:

Teater PsykBryts julshow där det firas Lucia och jul på ett lite annorlunda sätt.


ECT eller Vem stängde av strömmen?:

En pjäs om ECT och dess för- o nackdelar. PsykBryt visar bl a upp sina egna erfarenheter om detta kontroversiella hjälpmedel.


Bättre dag för dag:

En pjäs om återhämtning utifrån våra egna erfarenheter genom kontakt med vård och rehabilitering. Arbetsträning och bedömningen av arbetsförmågan på Borrgatan blir inte riktigt som det var tänkt. En och annan känga till vård och rehab utlovas.


Vart går gränsen?:

En pjäs om etik och moral inom psykiatrin. Patienter vs personal om makt o beroende på en psykiatrisk avdeling...inte helt olik den i filmen Gökboet.


Psykisk ohälsa för nybörjare:

En pjäs om hur det kan vara att insjukna i psykisk sjukdom, om hur man tar sig igenom sjukvård och hur stödet efteråt kan se ut med t ex personligt ombud.


Mellan stolarna:

En pjäs om hur lätt det är att hamna mellan stolarna hos olika myndigheter när man drabbas av psykisk ohälsa. När försäkringskassan, arbetförmedlingen och socialen gör helt olika bedömningar om vad som är bäst för den enskilde individen.Teater PsykBryt

Copyright  ©  All Rights Reserved